Prilikom izbora kvalitetnog i prostranog ležaja za stočarsku farmu temeljna misao vodilja jest udobnost i jednostavan pristup. Stoga je držanje na ležištima i ležišnim boksovima najčešće i standardno rješenje pri slobodnom držanju muznih krava.

Jednostavne, toplo pocinčane čelične konstrukcije osiguravaju čvrstoću i dugotrajnost, ali i prirodno kretanje pri boravku u boksu, na način koji najbolje odgovara fiziološkim potrebama krava, osiguravajući im nesmetano ustajanje i lijeganje. Ležajni boksovi su predviđeni za ležišta sa slamom, piljevinom, madracima i gumenim prostiračima. S obzirom na otvoreni dizajn i jednostavnost, ovi boksovi omogućavaju jednostavno manipuliranje, čišćenje i održavanje, čime se olakšava rad i jača učinkovitost farme.

LEŽAJNI BOKS TIP LB-100

 

Otvoreni ležajni boks proizvodi se u duljinama: 1,90m i 2,10m. Okvir boksa izrađen je od čeličnih cijevi promjera 2“ prema DIN 2440. Horizontalne cijevi za spajanje boksova promjera su 1 1/2“ prema DIN 2440. Okvir boksa i  horizontalne cijevi spajaju se omega obujmicama. Ležajni boks ugrađuje se na čeličnu stopu, a zatim fiksira u ravnu podlogu temeljnim galvaniziranim vijcima. Svi elementi boksa su toplo pocinčani.

LEŽAJNI BOKS TIP LB-200

Gljivasti ležajni boks proizvodi se u duljinama: 1,90m. 1,65m i 1,35m. Okvir boksa je izrađen od čeličnih cijevi promijera 2“ prema DIN 2440. Horizontalna cijev za spajanje boksova promjera je          1 1/2“ prema DIN 2440. Okvir boksa i horizontalne cijevi spajaju se omega obujmicama. Ležajni boks fiksira se kroz čeličnu ploču izravno u ravnu podlogu temeljnim galvaniziranim vijcima. Svi elementi boksa su toplo pocinčani.

LEŽAJNI BOKS TIP LB-300

Zatvoreni ležajni boks proizvodi se u duljini 1,90m. Okvir boksa je izrađen od čeličnih cijevi promjera 2“ prema DIN 2440. Horizontalne cijevi za spajanje boksova promjera su 1 1/2“ prema DIN 2440. Okvir boksa i horizontalne cijevi spajaju se omega obujmicama. Ležajni boks fiksira se kroz čeličnu ploču izravno u ravnu podlogu temeljnim galvaniziranim vijcima. Svi elementi su toplo pocinčani.