O nama, našem uspjehu i povijesti tvrtke.

Zadovoljstvo korisnika

Svaki projekt radimo sa zadovoljstvom jer sve što radimo radimo s ciljem da zadovoljimo zahtjeve naših klijenata

TOS - Tvornica opreme i strojeva

Kratka priča o nama

TOS tvornica opreme i strojeva d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanim rezultatima u proizvodnji, ugradnji i održavanju opreme za poljoprivrednu, prerađivačku i prehrambenu industriju, kao i gotovih montažnih objekata i čeličnih konstrukcija u građevinarstvu.

U srcu Baranje, protkano bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, nalazi se nekadašnje radničko naselje Kneževo. Bogatstvo i vrijednost ovoga naselja čini perivoj Marije Christine, jedan od najljepših u ovom dijelu Europe. Osim povijesne baštine, Kneževo je poznato i zahvaljujući tvrtki TOS tvornici opreme i strojeva d.o.o.čiji počeci sežu unatrag 150 godina, u daleku 1883. godinu.

 

Pogledajte kratku prezentaciju o nama

Pokreni video

Iako naš raspon kompetencija i inovativna baranjska kreativnost ne posustaju ni pred najkompleksnijim tehničkim izazovima, fokusirani smo primarno na sljedeće djelatnosti:

Kroz kontinuirani rad na razvoju kvalitete i stručnosti, u suradnji s partnerom AGROTEL GmbH, Njemačka i kao ovlašteni zastupnik tvrtke DeLaval, svakodnevno sudjelujemo u proizvodnim procesima i investicijskim projektima vodećih hrvatskih tvrtki, te kroz navedene aktivnosti upošljavamo 40-45 djelatnika.

1883
Godina osnutka
40
Trenutno zaposlenih

Nema tajni za uspjeh.
To je rezultat pripreme, napornog rada i učenja iz neuspjeha.

 Robert Fox