Krmne zabrane

Krmna zabrana predstavlja hranidbeni prostor za krave, sa mogućnošću zaključavanja. Krave na farmama u prosjeku provedu šestinu života na krmnoj zabrani. Za uspješnu proizvodnju važno je da krmna zabrana bude kvalitetno izrađena omogućujući kravama optimalan položaj za hranjenje.

Ležajni boksovi

Prilikom izbora kvalitetnog i prostranog ležaja za stočarsku farmu temeljna misao vodilja jest udobnost i jednostavan pristup. Stoga je držanje na ležištima i ležišnim boksovima najčešće i standardno rješenje pri slobodnom držanju muznih krava.

Pregrade, ograde, vrata

TOS Tvornica opreme i strojeva d.o.o. vam nudi kompletan program pregrada i vrata za opremanje boksova štala. Ograde, pregrade i vrata radimo u različitim varijantama: fiksne i teleskopske, ovisno o potrebama i želji kupca.Konstrukcija ograda izrađena je od kvalitetnih čeličnih cijevi, debljine stjenke sukladno DIN 2440. Kako bi smo osigurali dugotrajnost naših proizvoda i u najtežim uvjetima, svi elementi su toplo pocinčani.

Individualni iglu-i za boravak teladi

Kućica izrađena od laminata s prostirkom od staklenih vlakana - Ravnomjerna debljina stijenke - Visoka stabilnost i otpornost na UV zrake - Velike dimenzije kućice pružaju teletu više zaštite od vremenskih utjecaja - Novi dizajn otvora omogućuje optimalnu klimu tijekom cijele godine - Glatka unutrašnja površina omogućava lako čišćenje i poboljšava higijenu

Skupni iglu-i za boravak teladi

Iglu za boravak teladi je rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Ventilacijski sustavi

Pravilna i podesiva ventilacija u području sljemena je vrlo povoljna za štale. Inteligentni oblik sustava ventilacije stvara vrlo dobar učinak dimnjaka, te je stoga posebno učinkovit u ekstrakciji zraka.