Tuneli za sijeno

VISOKOKVALITETNI TUNELI ZA BALE

Naši tuneli za sijeno impresioniraju svojom uvjerljivom i stabilnom konstrukcijom. Nema potpornih stupova unutar tunela koji bi oduzimali dragocjeno mjesto. Cijela površina se može koristiti bez kompromisa. Bilo za skladištenje slame, robe ili strojeva, ili kao sklonište za vozila ili stoku, tuneli za sijeno pružaju savršenu zaštitu bez obzira na vremenske uvjete.

DIMENZIJE

konstrukcijom od čeličnih cijev

DIMENZIJE

konstrukcijom od I profil

širine 5 / 6.2 / 8 / 9.2 / 12m

širine 10 / 12 / 15m

MATERIJAL

ROK IZGRADNJE

tarpaulin za pokrov, čelične cijevi za konstrukciju ili I-profili

5 TJEDANA

TUNELI ZA BALE

Konstrukcija od pocinčanih cijevi ili opciono I-profila prekrivena je teško zapaljivim pokrovom od tarpaulina, te se može montirati bez ikakvih temelja na skoro svaku lokaciju.

Sidrenje se obavlja specijalnim ankerima ili čavlima za zemlju koji se zabijaju na metar dubine u čvrsto tlo, a alternativno se može sidriti i vijcima u betonske temelje.

Pokrov od tarpaulina je jako teško zapaljiv, antistatičan, napravljen od poliesterskih vlakana koja su s obje strane presvučena PVC-om, otpornim na plijesan i koji je UV stabilan. Poseban premaz služi i kao toplinski štit.

 

U usporedbi s čeličnim ili aluminijskim pokrovom, buka koja nastaje pod utjecajem kiše, vjetra ili tuče je znatno manja.

Također je moguće ugraditi i roll-up ili klizna vrata na zabate tunela. Zabati mogu biti i trajno zatvoreni ovisno o potrebi ili namjeni.

Ukoliko tunel postane premali, zahvaljujući njegovoj specijalnoj konstrukciji, moguće ga je produžiti prema potrebi.

Proizvođač daje dvije godine garancije na sve mehaničke dijelove, dok je garancija na tarpaulin 10 godina, osim u slučaju mehaničkih oštećenja.

ČESTA PITANJA

Prije izračuna kvadrata tunela moramo znati par osnovnih informacija:
Lokacija na kojoj će biti postavljen,vrsta podloge za tunel,širina, duljina,
boja pokrova, koliko svjetlarnika, vrsta konstrukcije

Tuneli za sijeno nezahtjevaju dodatno održavanje

tarpaulin za pokrov, čelične cijevi za konstrukciju ili I-profili

postavljanje tunela traje u zavisnosti sa veličinom cca 1-3 dana ili dulje, bitna je činjenica lokacija na kojoj se postavlja

NAŠI RADOVI: