Uncategorized

12.10.2017. ODRŽANA PREZENTACIJA U TOS-U

izložbenom prostoru Tvornice opreme i strojeva d.o.o. (TOS) održana je prezentacija proizvodnog programa, te prezentacija sustava za navodnjavanje našeg partnera tvrtke Valmont, svjetskog lidera u segmentu navodnjavanja, čiji je TOS predstavnik za hrvatsko tržište.

Tvrtku TOS d.o.o. ukratko je predstavio gdin. Srđan Vakanjac, regionalni voditelj prodaje, o Valmontu je govorio gdin. Vladimir Harminc, direktor Valmont za Euroaziju, ICON upravljačke panele predstavio je gdin. Robert Poretti, voditelj odjela sustava za navodnjavanje u tvrtci TOS d.o.o, a o iskustvima sa sustavima Valmont u Rumunjskoj nazočne je upoznao Ciobanu Petre, regionalni vodielj prodaje Valmont za Rumunjsku.

Ružica Skenderović iz belomanastirske Savjetodavne službe, pak, govorila je o programu ruralnog razvoja Hrvatske za razdoblje od 2014. do 2020. godine, točnije, o potporama iz nekoliko mjera.

Nakon održanih prezentacija, domaćin je za goste priredio degustaciju specijaliteta baranjske kuhinje i uz baranjsko vino nastavilo se druženje…