Uncategorized

TOS NA 23. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

Polazeći od poslovne paradigme u kojoj je kreativnost jedan od osnovnih čimbenika uspjeha, TOS tvornica opreme i strojeva d.o.o. ove je godine na 23. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU koji se održao od 11. do 13. rujna 2015. godine u Gudovcu na svom izložbenom prostoru omogućila poslovnim partnerima i posjetiteljima da uz pratnju veličanstvenog mariachi sastava “Los Caballeros” pronađu inspiraciju za nove poslovne poduhvate.

Zajedno s partnerima MÖLLER GmbH, WITTE GmbH, JYGA Tech Europe GmbH, DeLaval GmbH, AGROTEL GmbH, BARKU Kunststofftechnik GmbH & Co, REVENTA GmbH & Co. i VÍTKOVICE MACHINERY GROUP za čije je proizvode TOS tvornica opreme i strojeva d.o.o. zastupnik na hrvatskom i okolnim tržištima, razmijenili smo s našim gostima mnoštvo ideja i proveli prekrasne trenutke uz bogatsvo okusa gurmanskih delicija.

Osim potencijala za suradnju koji ovakva druženja stvaraju, vratili smo se u Baranju s novim zanosom i potvrdom da su kvalitetna usluga i proizvodi čvrsti temelj za rast.